AMENAJARI INTERIOARE
DESIGN INTERIOR

Calculati pretul manoperei si al materialelor

Calculator online pentru oferta de pret renovare apartament

amenajari interioare

Amenajari si design interior apartamente

`Amenajarile interioare sunt orientate spre elemente functionale, ce determina imbunatatirea calitatii vietii. O casa functionala cu elemente practice si estetice, are un impact pozitiv asupra vietii omului. Interiorul unei locuinte ne reprezinta personalitatea si de aceea, locuinta este printre cele mai importante lucruri din viata. Pentru un pentru un ambient placut si relaxant este bine sa stim cum sa ne alegem culorile si sa imbinam elementele de design.

Design de interior. Designul de interior este realizat de arhitecti sau designeri de interior si va tine seama de dorintele beneficiarului. Planurile 3D in designul interior sunt necesare pentru a vedea orice detaliu al viitoarei locuinte, compartimentari, mobilier, culori decoratiuni etc. Daca doriti sa aveti un camin unic, functional in concordanta cu personalitatea dvs. tineti cont de sfaturile de mai jos.

Amenajare bucatarie. Primul lucru pe care un potential cumparator de casa il va cauta este bucataria. Bucataria va da adesea cea mai mare rentabilitate a investitiei atunci cand aceasta este corect amenajata. Bucatariile se numara printre cele mai uzitate zone ale unei locuinte si, daca nu sunt configurate corect, se pot simti aglomerate si neorganizate.
Pentru a incepe, trebuie sa creati un buget pentru ceea ce sunteti dispus sa cheltuiti pe bucataria dvs. practica si moderna. Atunci cand creati un buget, notati tot ce doriti sa schimbati in bucatarie. În functie de design, ar putea exista mai multe elemente care trebuie schimbate, asadar este o idee buna sa planificati în consecinta, astfel incat sa nu depasiti suma alocata. Exista patru greseli de buget atunci când vine vorba de amenajarea bucatariei.
1. Aparatele de uz casnic: nu uitati sa luati in considerare numarul membrilor din familia dvs. si cat de mult veti petrece timp in bucatarie. Lucrati cu un buget astfel incat incercati sa nu exagerati. Sigur, cele mai noi modele sunt dragute, dar chiar aveti nevoie de toate aparatele pe care le folositi foarte rar, daca nu chiar deloc ?
Pardoselile: doriti ca pardoselile dvs. sa dureze ? Nu alegeti placi ceramice ieftine. Este foarte important sa alegeti gresie sau travertin de calitate, rezistente la diverse substante, socuri mecanice si traficul intens.
3. Mobila: investiti in dulapuri de calitate. Mobila ieftina se va uza intr-o perioada scurta de timp, costandu-va mai multi bani pe termen lung.
4. Conditii de iluminare: asigurati-va ca alegeti un stil de iluminat care sa se potriveasca cu designul bucatariei dvs., combinand functionalitatea cu esteticul.

Amenajari livinguri si dormitoare. Amenajarile interioare reprezinta totalitatea lucrarilor de amenajare a unui spatiu vechi sau gol intr-o locuinta moderna, eleganta si ergomomica. Amenajarea se poate face in faza de constructie prin proiecte de amenajare si design interior sau renovarea spatiului si decorarea acestuia cu diferite elemente. Cand vine vorba de design interior gustul si rafinamentul primeaza chiar si pentru cei care pun mare pret pe confortul si siguranta lor. Pentru interiorul unui living si dormitor, trebuie sa ne gandim la toate detaliile: pereti, ferestre, pardoseli, culorile acestora, usile de interior si decoratiunile interioare. Pentru o locuinta moderna trebuie sa stim sa combinam culorile, iluminatul sa scoata in evidenta anumite elemente de decor, iar mobilierul sa fie practic si util.

Amenajare baie. O baie este una dintre cele mai amenajate camere din apartament, dimensiunea medie fiind de 6-10 mp. Profesionistii firmei noastre va pot amenaja baia, maximizand spatiul disponibil. Este important sa creati un buget atunci cand începeti un proiect de reamenajare in baie. Ar trebui sa creati o lista cu tot ceea ce doriti sa schimbati si sa stabiliti în mod corespunzator un buget, astfel încat sa puteti obtine mai întai cele mai bune oferte. Si aici, alegeti materiale de foarte buna calitate, incepand cu gresia si faianta, si terminand cu obiectele si accesoriile sanitare. Pentru instalatiile sanitare alegeti instalatori autorizati si materiale durabile in timp. De asemenea, pentru evitarea neplacerilor pe viitor, baia trebuie sa aiba o hidroizolatie perfecta a peretilor si pardoselii.

GTS Impact SRL va ofera servicii de amenajari interioare si design interior la preturi accesibile. Lucrarile sunt realizate cu personal calificat si materiale de ultima generatie.

PRETURI CORECTE
CLIENTI MULTUMITI
PROFESIONISTI
CALITATE