SERVICII INSTALATII
ELECTRICE

Calculati pretul manoperei si al materialelor

Calculator online pentru oferta de pret renovare apartament

instalatii electrice

Instalatii electrice de apartament

Lumina este capabila sa transforme drastic unul si acelasi spatiu, si de aceea, trebuie avut in vedere controlul iluminatului intr-un apartament, care sa asigure o functionare independenta a fiecarui tip sau grup de corpuri de iluminat. Pentru iluminarea in interioarele moderne ale spatiilor, trebuie sa tinem cont de tipurile de iluminat. Becurile LED sunt durabile, nu degaja caldura si sunt tot mai des utilizate pentru iluminatul decorativ.

Lucrari de instalatii electrice. Executam instalatii de joasa tensiune, tablouri electrice, lumini arhitecturale, corpuri de iluminat, prize, intrerupatoare si alti consumatori electrici, in cel mai scurt timp dupa finalizarea lucrarilor de renovare si recablare. Instalam sisteme antiefractie si control casa. Refacem instalatii electrice vechi din apartamente, efectuam santuri pentru cablurile electrice, montam si fixam conductorii si dozele aferente. Realizam instalatii electrice in exteriorul locuintelor cum ar fi: bransamente noi, iluminat exterior, impamantare, paratraznete etc. De asemenea, instalam aparate de aer conditionat, ventilatoare si hote bucatarii.

GTS Impact Design va pune la dispozitie servicii de montaj instalatii electrice de apartament. Instalatiile electrice sunt realizate cu echipamente si materiale moderne de catre electricieni autorizati, respectand toate normele de securitate, de executie si legislatia in vigoare.

PRETURI CORECTE
CLIENTI MULTUMITI
PROFESIONISTI
CALITATE