INSTALATII SANITARE
SI TERMICE

Calculati pretul manoperei si al materialelor

Calculator online pentru oferta de pret renovare apartament

reparatii instalatii termice, sanitare

Montaj instalatii sanitare si termice de apartament

Instalatiile sanitare si termice reprezinta elemente esentiale pentru locuinta dvs. si de aceea, necesita sa fie realizate in cele mai optime conditii si de catre personal autorizat care sa va ofere siguranta lucrarilor.

Lucrari de instalatii sanitare si termice. Montaj chiuveta pe perete si racordarea bateriei la instalatia de apa, montaj sifon de pardoseala la instalatia de scurgere. Montaj cada de baie sau cabine de dus, WC-uri si racordarea acestora la apa si scurgere. Montaj accesorii baie: baterii, suport prosop, suport hartie, suport perie de baie, ventilator aerisire etc. Asiguram cuplarea masinii de spalat la reteaua de apa, montare centrala de apartament si calorifere, schimbarea instalatiilor vechi cu unele noi (tevi, coturi, robineti etc), precum si verificarea si intretinerea acestora.

GTS Impact Design va pune la dispozitie servicii de montaj instalatii sanitare de apartament si instaltii termice in cele mai bune conditii pentru siguranta dvs. Instalatiile sanitare si termice sunt realizate cu echipamente si materiale moderne de catre instalatori autorizati ISCIR.

PRETURI CORECTE
CLIENTI MULTUMITI
PROFESIONISTI
CALITATE