MONTAJ GIPS CARTON

Calculati pretul manoperei si al materialelor

Calculator online pentru oferta de pret renovare apartament

scafe rigips

Compartimentari si scafe din gips carton

Scafele decorative din gips-carton sub diverse forme pot fi utile pentru a schimba aspectul tavanului si atmosfera din apartamente cu ajutorul unei sursa de lumina. sub forma de spoturi, benzi LED sau baghete luminoase. Scafele tavanului scot in evidenta anumite functii si delimitari ale locuintei. Ca rol utililitar, scafele sunt necesare in mascarea instalatiilor electrice aflate la nivelul tavanului, sau a altor elemente structural. Gips cartonul este destinat placarii peretilor si tavanelor sau pentru constructia peretilor despartitori din incaperi foarte mari. Gips cartonul are rol in izolarea termica si acustica, iar in functie de tipul de placa, rol de protectia impotriva umezelii, mucegaiului si incendiilor

Montaj placi din gips-carton. Placile din gips carton se fixeaza pe profile metalice (UD si CD), pe laturile peretilor sau tavanelor pe care dorim sa le placam. Profilele UD se fixeaza cu ajutorul suruburilor cu diblu din plastic sau cu alte mijloace de fixare adecvate, in functie de tipul podelei. Distanta dintre dibluri trebuie sa fie de maximum 800 mm. Profilele UD se fixeaza dupa ancorarea bridelor de reglaj. Bridele reglabile pentru profile CD se ancoreaza de zidarie cu ajutorul suruburilor cu diblu din plastic. Distanta dintre profilele CD trebuie să fie de 600 mm, iar distanta maximă verticala dintre bride, de 1200 mm. Dupa introducerea in profilul de pardoseală UD, se aseaza profilele CD în pozitie verticala si se imbina cu bridele de fixare, montate in prealabil cu ajutorul suruburilor pentru tabla tip 421. Izolatia din vata minerala de tip rulou sau placi se aseaza intre profilele constructiei fara a lasa spatii libere. Placarea constructiei se realizeaza cu placi din gips carton cu grosimea de 12,5 mm, pe care se aseaza vertical cu ajutorul suruburilor autofiletante. La sfarsitul operatiunii se chituiesc capetele suruburilor si rosturile dintre placile si se aplica gletul de finisaj.

GTS Impact Design executa serv icii de montaj gips carton, scafe tavane si recompartimentari apartamente, placari tavane si pereti pe structura dubla sau simpla, la preturi accesibile. Lucrarile sunt realizate conform standardelor de calitate.

PRETURI CORECTE
CLIENTI MULTUMITI
PROFESIONISTI
CALITATE