MONTAJ GRESIE
SI FAIANTA

Calculati pretul manoperei si al materialelor

Calculator online pentru oferta de pret renovare apartament

montaj faianta

Montaj faianta

Cand alegem placile ceramice este foarte important sa tinem cont de aspectul general al locuintei, astfel incat acestea să corespunda designului interior dorit. Datorita gamelor diversificate ale acestora ca forme, culori, texturi si marimi, utilizarea placilor ceramice ne permite sa cream un design deosebit pentru locuinta noastra. Suprafele mate sau lucioase, marimea si culorile placilor ceramice tine mai mult de preferintele fiecaruia dintre noi.

montaj gresie, travertin

Montaj gresie si travertin

Inainte de a alege gresia ar fi bine sa ne hotaram asupra designului interior. Gresia portelanata are o rezistenta ridicata la socuri mecanice la inghet si din acest motiv aceasta este utilizata la placarea pardoselilor calde.
Travertinul reprezinta o suprafata durabila, cu o longevitate mare. Culorile naturale ale travertinului si modelele in care se gaseste face ca fiecare amenajare sa fie unica si creste valoarea locuintelor in care a fost utilizat.

Montajul faiantei. Pregatirea peretilor este esentiala pentru montarea cu succes a placilor ceramice de faianta. Suprafata pe care se va aplica faianta trebuie sa fie uscata, curata, fara praf si nivelata. Se va incepe cu masurarea lungimii si latimii incaperiilor in care se vor monta placile de faianta. Cu ajutorul unei rigle se vor delimita marginile orizontale si verticale. Aplicarea adezivului pe perete se va face intr-un strat uniform cu ajutorul unei dristi dintate. Prima placa de faianta se va aseza strans in coltul format de cele doua rigle fixate pe perete si se va verifica cu nivela daca placa de faianta este perfect aliniata vertical si orizontal. Placile ceramice vor avea distantiere de plastic intre colturile lor. La un interval de 24 ore se va aplica chitul de rosturi. Chituirea fixeaza placile, impiedica patrunderea umezelii si apei, si da un aspect estetic peretilor. Chituirea se va incepe cu scoaterea distantierilor si curatarea de adeziv in exces. Aplicarea chitului se va realiza cu ajutorul unui aplicator din cauciuc pentru a preveni zgarierea suprafetei. Dupa uscarea lui se vor sterge peretii cu un burete gros inmuiat in apa si stors bine. Pentru zonele de la cazi, dusuri si chiuvete, se va utiliza silicon de aceeasi culoare cu adezivul de rosturi.

Montajul gresiei. Montajul gresiei se va face de catre montatori calificati si unelte adecvate. Suprafata pe care se va monta gresia trebuie sa fie plana (sapa de egalizare), curata, uscata si fara praf. Pentru toate tipurile de gresie se va tine cont de reteta adezivului folosit. Rosturile se vor umple cu chituri speciale. Gresia montata la exterior trebuie sa fie rezistenta la inghet si umezeala (portelanata sau travertin), iar adezivul va fi special pentru exterior.

SC. GTS Impact Design va pune la dispozitie servicii de montaj faianta, gresie si travertin, executate de montatori calificati si cu experienta in placari faianta si gresie.

PRETURI CORECTE
CLIENTI MULTUMITI
PROFESIONISTI
CALITATE