MONTAJ PARCHET
LAMINAT

Calculati pretul manoperei si al materialelor

Calculator online pentru oferta de pret renovare apartament

montaj parchet

Montaj parchet laminat

Valoarea unei locuinte este data si de pardoseala eleganta si de calitate. Parchetul laminat are grosimi diferite, intre 6 – 12 mm si este confectionata din MDF, HDF sau LDF. Pardoseala laminata pentru trafic intens are o rezistenta deosebita la socuri, fiind ideala pentru a fi montata in spatii foarte circulate din casa, asa cum este camera de zi, livingul, camera copiilor. Printre numeroasele avantaje pe care le are parchetul laminat, este si usor de intretinut. Acesta poate fi montat in sistem flotant si are proprietati antistatice si rezistenta ridicata la umiditate.

Alegerea parchetului. In functie de calitatea acestuia si de clasa de trafic, parchetul laminat poate fi considerat o alternativa economica pentru parchetul din lem masiv sau stratificat. Daca ar fi sa alegeti intre un parchet laminat mat sau lucios, acest aspect depinde in totalitate de preferintele dvs. si de amenajarea interioara a locuintei. Parchetul lucios reflecta mai bine lumina si este recomandat in spatii unde lumina naturala nu patrunde in incapere pe intreg parcursul zilei. Daca preferati culori deschise, camerele vor parea mai aerisite. Dacă preferati culorile mai inchise, puteti crea o atmosfera eleganta si rafinata. Culorile intermediare fac camera mai calda si mai comoda.

.

Sfaturi in montarea parchetului. Parchetul laminat se monteaza pe un strat suport stabil (sapa de egalizare), curat si fara alte defecte de structura. Acesta va fi montat cu placile paralele cu sursa principala de lumina. Parchetul are nevoie de cel putin 48 de ore de aclimatizare la temperatura si umiditatea camerei in care acesta va fi montat. Cutiile nedeschise se vor aseza pe orizontala. Daca parchetul se monteaza peste sisteme de incalzire in pardoseala, temperatura contactului cu surprafata pardoselii nu trebuie sa depaseasca 27°C. Temperatura optima de montare pardoseli laminate este de 18°C si umiditatea relativa intre 50% si 60%.

SC. GTS Impact Design executa cu maxim profesionalism montaj parchet laminat si parchet lemn in apartamente si vile. Fixarea parchetului se face corespunzator cu scule specializate pentru montare parchet.

PRETURI CORECTE
CLIENTI MULTUMITI
PROFESIONISTI
CALITATE