SAPA AUTONIVELANTA
HIDROIZOLATIE

Calculati pretul manoperei si al materialelor

Calculator online pentru oferta de pret renovare apartament

sapa autonivelanta

Sapa autonivelanta si hidroizolatie baie

Aplicarea sapei autonivelante este o operatiune necesara atunci cand placam pardoselile cu gresie, travertin, parchet laminat sau covor PVC. Sapa autonivelanta este necesara atunci cand stratul suport are denivelari, iar placile ceramice sunt mai subtiri, de 1-1,5 cm. Sapa autonivelanta cu fibre de armare se utilizeaza in renovari, spatii acoperite, dar si pe terase semiacoperite, balcoane etc. Pentru incalzire prin pardoseala, se folosesc sape de nivel speciale.

Aplicare sapa autonivelanta. Stratului suport se amorseaza (grunduire) inainte de aplicarea sapei autonivelante. Aceste amorse au rolul principal de a spori aderenta sapei. Aplicarea grundului se face cu trafaletul, peria sau bidineaua sau. Temperatura de aplicare a sapei trebuie sa fie in intervalul +5°C - +30°C. O sapa de nivel cu o grosime de 2-3 mm se usuca in aproximativ 24 de ore, iar una cu un strat de 10 mm se usuca intr-o sapatamana o temperatura de 20 de grade si o umiditate relativa a aerului de 65.

Recomandari sapa autonivelanta. Sapele autonivelante trebuie sa fie rezistente la compresiune. De aceea, trebuie avut in vedere tipul de trafic si de tipul finisajului. Pentru traficul rezidential este necesara o rezistenta la compresiune de cca. 20 N/mm2, iar cele pentru trafic industrial trebuie sa aiba o rezistenta la compresiune de 30-40 N/mm2. Nu in ultimul rand, o caracteristica importanta a sapei de nivel este viteza de uscare, ceea ce permite reluarea traficului si montarea finisajelor la scurt timp de la aplicarea ei.

SC. GTS Impact Design aplica sapa autonivelanta, flotanta in calitate excelenta si la preturi accesibile. De asemenea, aplicam hidroizolatie pardoseli si pereti in baie, balcoane, terase, subsoluri si alte camere cu umiditate ridicata.

PRETURI CORECTE
CLIENTI MULTUMITI
PROFESIONISTI
CALITATE