ZUGRAVELI MECANIZATE
INTERIOARE

Calculati pretul manoperei si al materialelor

Calculator online pentru oferta de pret renovare apartament

zugraveli interioare

Zugraveli interioare apartamente

Culoarea este cel mai important element care da personalitate unei incaperi, de aceea este bine sa cerem sfatul unui designer in alegerea culorilor pentru pereti in functie de camera destinata. Pentru dormitoare este recomandata zugraveala in culori pale, linistitoare. Pentru bucatarii se vor alege culori vesele, tinand cont de mobilierul, gresia si faianta aplicate. Livingurile se pot zugravi in culori indraznete, vesele, in doua sau mai multe culori, modele si texturi.

Paleta de culori in zugraveala interioara. In realizarea unei zugraveli moderne si de efect, trebuie sa tinem cont de urmatoarele reguli privind utilizarea paletei coloristice: culoarea dominanta, culoarea secundara si culoare de accent, precum si de culorile celorlalte elemente din camera. Profesionistii firmei noastre va pot oferi cele mai bune sfaturi in alegerea vopselelor lavabile la cel mai bun raport pret / calitate.

Zugraveli mecanizate imbinate cu tapet aplicat. Pentru personalizarea camerei, tapetul se aplica numai in anumite locuri, iar culoarea de contrast va fi data cu vopsea lavabila. Aceasta tehnica este recomandata pentru toate camerele unui apartament, casa sau vila. Tapetul nu se utilizeaza in incaperi cu umiditate ridicata: bucatarii, bai, grupuri sanitare etc.

SC. GTS Impact Design executa cu maxim profesionalism zugraveli mecanizate interioare in apartamente si vile cu vopsea lavabila in nuantele si texturile dorite de client. Zugravelile sunt realizate cu pompe de zugravit WAGNER PRO CONTROL-airless de ultima generatie, ce nu permit pierderi de material si au un randament foarte ridicat, cca 500 mp/zi.

PRETURI CORECTE
CLIENTI MULTUMITI
PROFESIONISTI
CALITATE